Artikkelit

Suosittelu ravintolassa
Myynninedistäminen
Liisa Kupsu

Lisämyyntiä ravintolaan saisi helposti – miksi ravintolan henkilökunta ei suosittele ja myy?

Käyn paljon ravintoloissa ja pohdin usein, miksi asiakaspalvelu on ravintoloissamme pääsääntöisesti sivuroolissa, vaikka ollaan palvelubisneksen ytimessä. Aito ja läsnä oleva asiakkaan kohtaaminen ja tarpeiden kartoittaminen tuntuu jäävän suurimmassa osassa ravintoloita puolitiehen.

Ihmettelen sitä, miksi tarjoilijat tai baarityöntekijät eivät suosittele tuotteita aktiivisemmin ja tee oma-aloitteisesti myyntityötä.

Päätin ottaa selvää, mikä myyntityössä hiertää ja miksi se koetaan haasteelliseksi.

Lue lisää »
Kotisivut
Liisa Kupsu

Kotisivut ratkaisevassa roolissa asiakaskokemuksen luomisessa

Onko sinun yrityksessäsi panostettu kotisivujen käyttäjäystävällisyyteen ja sisällön laatuun? Tuottaako yrityksesi kotisivuilla vierailu positiivisen asiakaskokemuksen? Vai onko yrityksesi verkkopalvelu laitettu pystyyn vain yhteys- ja tuote- tai palvelutietojen jakamiseksi?
Netti- ja entisestään lisääntyneen mobiilikäytön vuoksi asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen tapahtuu yhä useammin verkossa. Tämän vuoksi kotisivujen rooli onkin korostunut asiakashankinnassa merkittävästi. Jaan tässä artikkelissa näkemyksiäni siitä, mitä asioita kotisivujen sisällön tuottamisessa tulisi ottaa huomioon positiivisen asiakaskokemuksen synnyttämiseksi.

Lue lisää »