Liz Com Oy - Liisa Kupsu

Liz Com Oy on yhden naisen yritys, jossa yhdistyy HoReCa-alan ja viestinnän sekä myynninedistämisen osaaminen.

Osaamiseni on karttunut panimoalan yrityksessä 28 vuoden aikana. Työskentelin reilut 10 vuotta ison juomatalon monipuolisissa  viestintätehtävissä. Suunnittelin ja toteutin sekä printti- että digiviestintää.

Ravintolaliiketoimintaan liittyvissä tehtävissä toimin toiset 10 vuotta. Ideoin ja toteutin erilaisia myynnin kehittämiseen liittyviä koulutuksia ravintoloille. Lisäksi suunnittelin ravintoloiden markkinointitoimenpiteitä ja juomakampanjoita.  Vastasin myös juomatalon verkkokaupassa ravintoloille toteutettavien kampanja- ja verkkosisältöjen tuottamisesta.

Liz Com Oy:ssä autan ravintoloita ja muita HoReCa-alalla toimivia kehittämään yrityksen näkyvyyttä verkossa tavoitteellisten, mielenkiintoisten, relevanttien ja tuoreiden digikanavasisältöjen avulla.

Autan myös innostavien myynninedistämistoimenpiteiden suunnittelussa ja niiden sitouttamisessa henkilökunnalle. Olen myös apuna tavarantoimittajille ravintoloihin kohdistettavan asiakasviestinnän ideoinnissa ja toteuttamisessa.

Olen intohimoinen ruoan ja juoman ystävä, minkä vuoksi ravintola-alalla toimiminen inspiroi minua. Pulppuan ideoita ja haluan luoda myyntitoimenpiteitä ja digikanavien sisältöjä, jotka innostavat ravintoloita panostamaan myynnin kasvattamiseen ja inspiroivat kuluttajia ostamaan.

Liisa Kupsu
Liisa Kupsu

Vahvuuteni ovat

Ideointi
Tekstien & sisältöjen tuottaminen
Vaikuttaminen
Esiintyminen/kouluttaminen:

perehdytän, koulutan,
sitoutan, innostan

Tutustu palveluihini ja menestytään yhdessä!

Nettikatsaus

Haluaako yrityksesi hyödyntää tehokkaasti verkkoa saadakseen lisää asiakkaita ja kasvattaakseen myyntiä? Tiedätkö, löytävätkö kuluttajat ravintolasi palvelut ja tuotteet verkosta?

Myynninedistämispaketti:
Ideat & sisällöt

Kaipaako yrityksesi myyntiä tukevia ja tavoitteiden mukaisia myynninedistämisideoita tai uusia tuotteiden/palveluiden markkinointikeinoja? Hyödyntääkö yrityksesi digikanavia myynninedistämisessä?

Sisällöntuotanto

Tuotan erilaisia digikanavasisältöjä yrityksenne tarpeen mukaan, kuten uutiskirjeitä, blogitekstejä ja some-postauksia.

Kouluttaminen, työpajat & työpanos

Tarjoan koulutuspalveluita, työpajoja & työpanosta tapahtumissa.