Liz Com Oy - Liisa Kupsu

Olen Liisa ja Liz Com Oy on minun, yhden naisen, yritys.

Asiakaspalvelu ja sen kehittäminen ovat intohimoni. Autan ravintolaasi erottautumaan laadukkaalla asiakaspalvelulla ja lisäämään myyntiä asiakastarpeita huomioivan ja asiakasta auttavan palvelun avulla.

Autan ravintolaasi kasvattamaan myyntiä:

1. kouluttamalla lisämyyntiä ja suosittelua

2. kehittämällä asiakaspalvelua
(sisältyy lisämyynti ja suosittelu -koulutukseen)

3. Suunnittelemalla digikanavasisällöt, jotka edistävät myyntiä.

Horeca-alan tunteminen ja viestintäosaaminen vahvuuksina

Ravintola-alan osaamiseni on karttunut pitkän työurani aikana panimoalalla. Yhteistyössä  yhden vuosikymmenen ajan ravintoloiden kanssa, pääsin kohtaamaan ja myötäelämään ravintoloiden arkipäivää. Ideoin ja toteutin koulutuksia, jotka antoivat ravintoloille työkaluja myynnin kehittämiseen. Suunnittelin ravintoloille myös markkinointitoimenpiteitä ja juomakampanjoita myynnin kasvattamiseksi.

Toimin panimoalalla myös viestintätehtävissä. Kymmenen vuoden työrupeama sisältöjen parissa kartutti osaamisen sekä printti- että digisisältöjen suunnitteluun ja tuottamiseen.

Yrittäjänä hyödynnän kokemustani kouluttamisesta ja valmennan ravintolasi henkilöstöä myymään, antamalla asiakaspalvelutilanteisiin konkreettisia vinkkejä ja työkaluja myymiseen. Myyntityökaluja hyödyntämällä asiakaspalvelija kehittyy samalla asiakaskohtaamisissa läsnäolevaksi sekä asiakasta auttavaksi asiakaspalvelijaksi.

Sydämeni sykkii elämykselliselle ja asiakasta auttavalle asiakaspalvelulle, jonka avulla on mahdollisuus tehdä tulosta. Pulppuan  ideoita ja autan ravintolaasi myös menestymään hyödyntämällä täysipainoisesti ravintolasi digikanavia. Yhteistyössä ravintolasi kanssa tuotamme tavoitteisiinne pohjautuvan sisältösuunnitelman ja suunnittelemme postaukset, jotka lisäävät ravintolan tunnettuutta, sitouttavat asiakkaita ja edistävät myyntejä. Useammaksi kuukausiksi valmiiksi luotu sisältösuunnitelma ja postaukset vapauttavat ravintolasi sisällöntuotannon stressistä ja voitte keskittyä sen sijaan myymiseen ja asikkaiden palvelemiseen.

Olen intohimoinen ruoan ja juoman ystävä, mikä tuo lisäinspiraatiota ravintola-alalla toimimiseen.

Tarvitseeko ravintolasi apua myynnin kasvattamisessa?

Liisa Kupsu
Liisa Kupsu

Tutustu palveluihini ja menestytään yhdessä!

Lisämyynti & suosittelu -koulutus

Junnaako ravintolasi myynti paikoillaan? Pohditko, miten keskiostosta saataisiin nostettua ja myyntiä kehitettyä muutenkin kuin myyntikilpailujen tai kampanjoiden avulla? Kaipaatko systemaattista toimintamallia, joka inspiroi henkilöstöä myymään ja tarjoaa työkaluja säännölliseen myynnin kasvattamiseen?

Sisältöjen suunnittelu

Hyödyntääkö ravintolasi monipuolisesti digikanavia tunnettuuden kasvattamisessa, asiakkaiden sitouttamisessa ja myynninedistämisessä? Autan kiinnostavan ja relevantin sisällön ideoinnissa sekä tavoitteiden, sesonkien ja teemojen mukaisten sisältöjen suunnittelussa.

Sisällöntuotanto

Tuotan erilaisia digikanavasisältöjä yrityksenne tarpeen mukaan, kuten uutiskirjeitä, kotisivujen sisältötekstejä, some-postauksia, blogitekstejä ja artikkeleita. Koordinoin myös kotisivujen uudistusprojekteja.

Työpanos

Tarjoan työpanostani erilaisiin tapahtumiin ja tehtäviin.