Heli Alén Oy

Uudistimme yritykseni kotisivut Liz Com Oy:n Liisan ammattitaitoisella projektin johtamisen ja tuen avulla. Liisa varmisti, että sivuston rakenne palvelisi yritykseni tarpeita ja esitti relevantteja kysymyksiä sekä omia näkemyksiään konseptiehdotuksen luomiseksi.

Kotisivujen tekstien toimivuus ja ymmärrettävyys olivat Liisan sujuvan kirjoitustaidon ansiota. Hän pääsi uskomattoman hyvin itselleen vieraan toimialan erityispiirteisiin kiinni. Arvostin erittäin paljon Liisan nopeaa ja tehokasta työskentelytyyliä ja miellyttävää tapaa johtaa uudistusprojektia. Asiakastarinoiden kautta Liisa toi sivustoon uuden näkökulman, joka palvelee yritykseni toiminnasta kiinnostuneita.

Liisan tuki koko projektin toteuttamisessa oli merkittävä. Todella suuri apu oli myös Liisan pitämästä blogikurssista, jossa hän opetti blogin kirjoittamisen keskeisiä asioita. Sen lisäksi, että projekti saatiin suunnitellusti maaliin, työskentely Liisan kanssa oli mukavaa ja yhteistyö projektin eri osien osalta toimi hienosti.

Sivuston ulkoasun ja teknisen toteutuksen suunnitteli sekä toteutti Mediahuoneen web designer Kaisa Hyvärinen. Yhteistyö Kaisan ja Liisan kanssa oli innostavaa ja sujuvaa. Voin suositella heitä lämpimästi myös yhteistyötiiminä suunnittelemaan ja toteuttamaan kotisivustoja.