8 keinoa myynnin kasvattamiseen - ilman tyrkyttämisen pelkoa
Onko ravintolasi tavoitteena kasvattaa keskiostosta?
Tuskailetko päivittäin, miten saisit henkilökunnan motivoitua myymään, niin että kassaan kilahtaisi enemmän euroja joka päivä? Kaipaatko keinoja tarjoilijoiden myyntihenkisyyden lisäämiseen ja myyntityöhön innostamiseen? Pohditko päivittäin, millä tuotteilla tai keinoilla keskiostosta saataisiin nostettua ilman kampanjointia tai myyntikilpailua?
8 keinoa myynnin kasvattamiseen, ilman tyrkyttämisen pelkoa -valmennuksessa tarjoan konkreettisia keinoja siihen, miten myyntiä ja keskiostosta voidaan systemaattisesti kasvattaa sekä samalla tarjota asiakasta auttavaa ja elämyksellistä asiakaspalvelua.
Nostan valmennuksessa esiin ravintolan henkilöstön keskuudessa havaittuja myynnin ja suosittelun esteitä ja esittelen niiden eliminoimiseen konkreettiset keinot ja toimintatavat. Lisäksi annan valmennuksessa palvelutilanteisiin helposti käyttöön otettavia työkaluja ja vinkkejä, joiden avulla myyminen on luontaista ja inspiroivaa.

Valmennus tarjoilijoille, baarityöntekijöille sekä vuoro- ja ravintolapäälliköille
Valmennus on suunniteltu ravintoloiden asiakaspalvelutehtävissä toimiville: tarjoilijoille, baarityöntekijöille ja vuoro- ja ravintolapäälliköille. Valmennus kestää 2 tuntia ja sen hinta on 1490€, alv0% /ravintola.
Valmennuksen toteutus
Toteutan valmennuksen pääsääntöisesti live-valmennuksena verkossa. Valmennukseen voi osallistua useampi ravintola kerrallaan. Tuotan valmennuksesta myös tallenteen, mikäli ravintolasi koko henkilökunta ei pääse paikalle suoraan lähetykseen.
Valmennuksen toteuttaminen lähivalmennuksena on myös mahdollista. Se sopii esimerkiksi hyvin osaksi henkilöstön kehittämis-, tiimi- tai tykypäivän asiapitoista ohjelmaa. Mikäli valmennus toteutetaan pääkaupunkiseudun ulkopuolella, niin valmennuksen hintaan lisätään matkakustannukset.
Haluaisiko sinun ravintolasi käynnistää myynnin kasvun keskiostoksen kasvattamisen, suosittelun ja asiakaslähtöisen asiakaspalvelun avulla?