8 keinoa myynnin kasvattamiseen - ilman tyrkyttämisen pelkoa
Onko ravintolasi tavoitteena kasvattaa keskiostosta?
Tuskailetko päivittäin, miten saisit henkilökunnan motivoitua myymään, niin että kassaan kilahtaisi enemmän euroja joka päivä? Kaipaatko keinoja tarjoilijoiden myyntihenkisyyden lisäämiseen ja myyntityöhön innostamiseen? Pohditko päivittäin, millä tuotteilla tai keinoilla keskiostosta saataisiin nostettua ilman kampanjointia tai myyntikilpailua?
8 keinoa myynnin kasvattamiseen, ilman tyrkyttämisen pelkoa -valmennus tarjoaa konkreettisia keinoja siihen, miten myyntiä ja keskiostosta voidaan systemaattisesti kasvattaa sekä samalla tarjota asiakasta auttavaa ja elämyksellistä asiakaspalvelua.
Valmennuksessa nostetaan esiin ravintolan henkilöstön keskuudessa havaittuja myynnin ja suosittelun esteitä ja tarjotaan niiden eliminoimiseen konkreettiset keinot ja toimintatavat. Lisäksi valmennuksessa tuodaan palvelutilanteisiin helposti käyttöön otettavia työkaluja ja vinkkejä, joiden avulla myyminen on luontaista ja inspiroivaa.
Valmennus tarjoilijoille, baarityöntekijöille sekä vuoro- ja ravintolapäälliköille
Valmennus on suunniteltu ravintoloiden asiakaspalvelutehtävissä toimiville: tarjoilijoille, baarityöntekijöille ja vuoro- ja ravintolapäälliköille. Valmennus kestää 2 tuntia ja sen hinta on 1490€ + alv 25,5%.
Valmennuksen toteutus
Valmennus toteutetaan pääsääntöisesti live-valmennuksena verkossa. Valmennuksesta tehdään myös tallenne, mikäli ravintolasi koko henkilökunta ei pääse paikalle suoraan lähetykseen.
Valmennuksen toteuttamisesta lähivalmennuksena on myös mahdollista keskustella. Tuolloin matkakustannukset lisätään valmennuksen hintaan. Valmennus sopii hyvin esimerkiksi osaksi henkilöstön kehittämis- tai tyky-päivien ohjelmaa.
Haluaisiko teidän ravintola lähteä kasvattamaan myyntiä
keskiostoksen kasvattamisen, suosittelun ja asiakaslähtöisen asiakaspalvelun avulla?